Agenda

Download als een iCal bestand

ROMA bijeenkomst - Landschap en Groen Erfgoed

Donderdag 09 Juni 2022, 13:00 - 17:00
Locatie Fysiek: n.t.b.

Graag kondigen we alvast de ROMA bijeenkomst aan op donderdag 9 juni van 13.00 tot 17.00 met als thema Landschap en Groen erfgoed. Bij deze bijeenkomst kunnen we elkaar weer als vanouds fysiek begroeten op een inspirerende locatie in Zeist.

Wat kun je verwachten?
We richten ons tijdens de bijeenkomst op de omgang met landschap en groen erfgoed in combinatie met de omgevingswet. Veel ontwikkelingen, zoals woningbouw en de energiestransitie, zullen plaatsvinden in het buitengebied. Hoe met het landschap om te gaan? Berthe Jongejan, landschapsarchitect bij de RCE, neemt ons mee in het product het Panorama van het Landschap en landschapsbiografieën, en wat je daarmee kunt doen in de praktijk van een gemeente. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken tijdens een workshop, de borrel en een groene rondleiding.

Meer informatie over de locatie en het programma van de bijeenkomst volgen snel.

Voor wie?
Deze gratis bijeenkomst is bedoeld voor onze vaste schare aan ambtenaren die zich bezighouden met erfgoed en landschap in de brede zin. Maar natuurlijk zijn ook jullie collega’s, die bijvoorbeeld betrokken zijn bij vergunningverlening, RO en stedelijke ontwikkeling, van harte welkom. Stuur deze uitnodiging dus ook vooral aan hen door.

Tijd en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 juni van 13.00 tot 17.00. De precieze locatie van de bijeenkomst volgt spoedig.

Geef jezelf en je collega’s alvast op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen, stel ze gerust.
Wij hopen jou bij deze bijeenkomst te mogen begroeten!